Genel

MEDXDENT DİŞ KLİNİĞİ AÇILDI: ULUSLARARASI HASTALARA BAKIYOR

MEDXDENT DİŞ KLİNİĞİ AÇILDI: ULUSLARARASI HASTALARA BAKIYOR

Nişantaşı’nın yenilikçi diş kliniği MedxDent, kapılarını bugün açtı. Kliniğin sahibi Diş Hekimi Perver Taştan, uluslararası eğitimli ve başarılı bir diş doktoru olarak, ulusal ve uluslararası hastalara hizmet veriyor.

MedxDent kliniğinde çalışan 5 dil bilen bir ekip, implant, dijital gülüş tasarımı, estetik diş hekimliği ve son teknoloji şeffaf plak uygulamaları yapmaktadır. Hollanda ve Avusturya ofisleriyle birlikte sağlık turizmi de yapıyor.

Açılışta birçok ünlü manken, siyasetçi, sanatçı ve meslektaşlarımız yer aldı. MedxDent‘in meslektaşları da bu güzel açılış için Diş Hekimi Perver Taştan’a tebriklerini iletti.

Nişantaşı, İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olarak sağlık turizmi için de oldukça popüler bir konumda yer almaktadır. Bu bölgede faaliyet gösteren MedxDent Diş Kliniği ise, son teknoloji ekipmanları ve uluslararası tecrübeleriyle, Nişantaşı’na değer katmaya devam ediyor.

Klinikte, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış muayene odaları ve konforlu bir bekleme salonu yer almaktadır.

Klinik sahibi Diş Hekimi Perver Taştan, ulusal ve uluslararası hastalara hizmet vermektedir. Klinikte yer alan 5 dil bilen Hollanda ve Avusturya ofisleriyle birlikte sağlık turizmi de yapmaktadır.Uzman ekip, implant, dijital gülüş tasarımı, estetik diş hekimliği ve son teknoloji şeffaf plak uygulamaları yapmaktadır.

Nişantaşı’nın güzelliği ve konforunu, MedxDent Diş Kliniği’nin yenilikçi ve yüksek standartlı hizmetleriyle birleştirerek, uluslararası hastaların bu bölgede sağlık turizmi yapmalarını kolaylaştırmaktadır. MedxDent Diş Kliniği, Nişantaşı’ndaki yerini sağlamlaştırırken, sağlık turizmi için de önemli bir konumda yer almaktadır.

MEDXDENT DİŞ KLİNİĞİ NİŞANTAŞI’NDA AÇILDI

MedxDent Diş Kliniği, bugün Nişantaşı’nda kapılarını açtı. Klinik sahibi ve başarılı diş hekimi Perver Taştan liderliğindeki uzman ekip, açılış gününde çok sayıda ünlü manken, siyasetçi, sanatçı ve diş hekimi meslektaşlarını ağırladı.

MedxDent Diş Kliniği, Nişantaşı’ndaki açılışıyla birlikte bölgedeki diş hekimliği hizmetlerine yepyeni bir soluk getirmiş oldu. Siz de diş sağlığınızla ilgili her türlü sorununuzda ve estetik kaygılarınızda, Nişantaşı’nın gözde diş kliniği olan MedxDent’e başvurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir